VEZELS

English below

VEZELS

vezels zijn uiteinden die groeien, zich vastgrijpen en dan vertakken in snoeren, van fijn naar zeer fijne dradige langwerpige, harige elementen, waarvan de lengten langer dan de doorsnede zich uitwaaieren en dan andere deeltjes vasthouden tot ze zich langzamerhand verknopen, verkleven in een kluwen die niet te ontwarren is, onuitpluisbaar, een steeds fijner ondefinieerbaar filament, samengegroeid tot een textuur, vocht absorberende voedingsbodem

FIBERS

fibers are ends that grow, grab and then branch into cords, from fine to very fine thread-like elongated, hairy elements, the lengths of which fan out longer than the cross-section and then hold onto other particles until they gradually entangle, stick together in a tangle that cannot be disentangled, indistinct, an increasingly finer indefinable filament, grown together into a texture, moisture-absorbing substrate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.